tak, podłoga przede wszystkim określa nastrój
tak, podłoga przede wszystkim określa nastrój
Proszę Was o radę. Jestem na etapie poszukiwania nowego łóżka małżeńskiego. Bardzo podobają mi się meble designerskie, dlatego chciałabym kupić coś w tym stylu. Może macie jakieś propozycje? Znalazłam wczoraj bardzo fajny model esencjadesign.pl/lozka/3009-loz.html. Co sądzicie na jego temat? Może ktoś z Was ma takie łóżko i chciałby podzielić się ze mną swoją opinią na jego temat?
Mi się marzy taka nowoczesne komoda w sypialni. Biała wysoki połysk cudo, uwielbiam taki nowoczesny styl. Nie lubię rustykalnych mebli, za klasyką też nie przepadam. Wiadomo co kto lubi
No moim zdaniem nie do końca tak jest – dobra sypialnia to wypadkowa wielu rzeczy jest jednak. Moja się odmieniła, jak zainstalowałem takie rolety asmar-sklep.pl/Roleta_Zonda_Grande_dzien_noc,31.html – eleganckie i stylowe. Pomijam już kwestie prywatności, ale po prostu nadają charakteru całemu wnętrzu.
Też mam u siebie rolety typu dzień noc i uważam, że idealnie się sprawdzają, nie tylko w sypialni.
bardzo fajne rolety
Rolety to ważna sprawa, szczególnie jak się na nocki pracuje, przychodzisz do domu, kładziesz się spać, a tu jasno, zaciągamy rolety i mamy noc
Jeśli chodzi o salon to musi być cos właśnie podkreślającego prestiż, np. zegar wiszący dobosz konrad. Widziałam taki u mojej znajomej. Pięknie się prezentował i pasował do wszystkich mebli i kolorystyki ścian. Piękna rzecz.
Ja jestem wielką fanką takich łóżek. Drewniane solidne, ale jednocześnie niezwykle delikatne. Niedługo wprowadzamy się z mężem do nowego domu i nie widze innej opcji dla naszej sypialni
Coś z tej kolekcji link co sądzicie ? Jakieś dodatki ?
Zakładki