-
Junior Member
Ja zdecydowanie jestem za kanapą, chyba że potrzebujesz bardziej miejsca do siedzenia to świetne tapicerowane ławki i krzesła znalazłam na seart.pl/tallo-k-75.html
-
Member
Narożnik się lepiej wkomponowuje Kanapa faktycznie wiąże się z koniecznością dokupienia foteli, bo zwyczajnie może byż za mała. Ja osobiście mam narożnik, bo lepiej mi pasował do pokoju i do aranżacji.
-
Member
-
Junior Member
Jeśli jest duża przestrzeń to można troszkę pomieszać, ja miałam problem z zagospodarowaniem powierzchni i kupiłam dwie sofy i fotel. O ile sofy miałam wcześniej upatrzone w sklepie decolab24.pl to z fotelem był większy problem ale w końcu znalazłam. Ogólnie jeśli się chce mieć fajne meble designerskie w salonie to trzeba poświęcić trochę czasu.
-
Junior Member
wszystko zależy od tego, kto jaki, pomieszczeniem dysponuje. Jeśli jest trochę większe wnętrze to można sobie kupić elegancki narożnik, np. o długości 260 cm
-
Junior Member
ja bym brał narożnik bo łatwiej się rozmawia z osobą, która siedzi obok
-
Junior Member
Zdecydowanie jestem za narożnikami. Są bardziej funkcjonalne, świetnie wyglądają (bardziej nowocześnie).
-
Member
Mam w salonie kanapę i już zastanawiam się nad kupnem narożnika - bardzo żałuję, że nie zdecydowałam się na niego od razu.
-
Junior Member
Ja wybrałabym narożnik. Wieczorem jak ogląda się film zawsze przychodzi taki moment, że chciałoby się nogi wyciągnąć
-
New Member
Witam,
Tylko narożnik. Ja ostatnio meblowałem nowe mieszkanie i kupiłem narożnik. Jestem w 100% zadowolony.
Czarny narożnik ze skóry gładkiej. Polecam też skórę z tego sklepu Tkaniny Obiciowe. Ja tam kupiłem i skórka jest cacy
Pozdrawiam,
PP
Uprawnienia umieszczania postów