-
Junior Member
Kazdy z nas chcialby byc zadowolony z zamowionego produktu. Przekonalam sie, ze nie nalezy tylko oczekiwac, by wspolnie z wybranym przez nas samych producentem osiagnac zamierzony efekt. Trzeba wspolpracowac i wymagac, ustalajac konkretne szczegoly tak, by uzyskac wymarzony cel.
Moje zamowienie kuchni na wymiar bylo szczegolne, gdyz mialam na to malo czasu. Z wymiarami kuchni przyjechalam do firmy Respol, gdzie z pania Agnieszka w pare godzin uzgodnilysmy styl, kolor i wzor, ktore spelnialy moje oczekiwania. Pani Agnieszka profesjonalnie zaprojektowala nasze ustalenia w formie 3D, a na nastepny dzien umowilysmy sie na pomiar w domu.
Zamowienie zostalo zlozone, a z powodu mojej nieobecnosci w kraju, jedyna forma kontaktu byla korespondencja e-mail i tak wlasnie uzgadnialysmy szczegoly dotyczace wykonczenia kuchni oraz termin montazu scisle zwiazany z moim przyjazdem.
Kuchnia na wymiar nie jest gotowym produktem i wiele osob pracuje na calosc. Firma doklada staran, by projekt i termin montazu zostaly zachowane, przekonalam sie o tym.
Nieprzewidziane niedogodnosci moga zaskoczyc nie tylko odbiorce , ale rowniez wykonawcow. Odcienie metalicznego koloru szafek, krzywe sciany i podlogi, wszystko zostalo opanowane.
Moja kuchnia jest gotowa i jestem z niej zadowolona.
Przy tej okazji wielkie dzieki za profesjonalny projekt i montaz oraz pozdrowienia dla firmy Respol wraz z zyczeniami Szczesliwego Nowego Roku 2013.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów