Mnie osobiście ostatnio zachwyciły meble z naturalnego drewna. Jeżeli chodzi o łazienkę to nie do końca jestem przekonany do drewnianej umywali chodź zapewniają że jest to tak zabezpieczone że nic się nie stanie.
Mnie osobiście ostatnio zachwyciły meble z naturalnego drewna. Jeżeli chodzi o łazienkę to nie do końca jestem przekonany do drewnianej umywali chodź zapewniają że jest to tak zabezpieczone że nic się nie stanie.
Mi się to podoba, aczkolwiek u siebie nie chciałabym mieć takiej umywalki. Za to podobają mi się ściany wyłożone drewnianymi panelami.
Biała wygląda zdecydowanie najlepiej. Bardzo lubię duże umywalki, które obejmą sobą rozpryski wody itp. Golenie wtedy jest też dużo bardziej wygodne. A tak z ciekawości w jakiej cenie taka szafeczka?
Ja myślę nad kupieniem szafki do łazienki na wymiar. Mam bardzo nieustawne pomieszczenie.
Nie za bardzo podoba mi się szafka pod umywalkę, woda pryska na mebel, przez co non stop trzeba go wycierać. Zdecydowanie praktyczniejsza jest szafka wisząca z lustrem http://www.mirjan24.pl/28-meble-lazienkowe. W dodatku, gdy szafki wiszą, dokładniej można posprzątać w łazience, nigdzie nie zalega kurz ani brud, łatwiej dotrzeć do fug.
No co Ty jak woda pryska na mebel? To jaką Ty masz tą umywalkę? Ja mam tak dopasowane meble i armaturę, że nic się z tym nie dzieje. Co prawda nie aranżowałam sama łazienki tylko zleciłam projekt łazienki poznań architektowi, który tak wszystko dopasował, że nie ma mowy o pryskaniu mebli czy nawet ścian. Dzięki gotowemu projektowi mam ładnie i funkcjonalnie urządzoną łazienkę.
Dlaczego pryska na blat ? Ja mam jako blat stół po renowacji ( najlepsza renowacja mebli Stolarnia Wawer ) i primo nic nie pryska a secundo zabezpieczony jest super
Art deco super, tylko gdzie w Polsce dostac takie konsole pod umywalke? Nie widzialem w zadnym sklepie
a robicie także wiszące szafki łazienkowe z lustrami? takie bez uchwytów z lustrzanymi drzwiczkami? takie mi się najbardziej podobają, ale bardzo trudno je dostać w sklepach meblowych
Zakładki